Skip to main content
Alles over kredieten

De Cetelem-AlphaCredit app: jouw nieuwe financiële partner 

Image
Elodie
Digital Credit Specialist
Deze app brengt een revolutie in het dagelijkse beheer van kredieten en financiën. In dit artikel leggen we je de belangrijkste voordelen van onze Cetelem-AlphaCredit app aan je uit. Ontdek hoe de app jou kan helpen om je budget beter te beheren.

Bekijk je lening op elk moment via onze app

 

Nu het beheer van onze persoonlijke financiën steeds digitaler wordt, is het cruciaal dat je over aangepaste en effectieve tools beschikt. Daarom heeft Cetelem, een vertrouwde naam in de consumentenkredietsector, een nieuwe mobiele applicatie gelanceerd: de Cetelem-AlphaCredit app. Deze app brengt een revolutie in het dagelijkse beheer van kredieten en financiën. In dit artikel leggen we je de belangrijkste voordelen van onze Cetelem-AlphaCredit app aan je uit. Ontdek hoe de app jou kan helpen om je budget beter te beheren. 

 

  • Eerste voordeel: een intuïtieve en toegankelijke Interface 

 

De gebruiksvriendelijke interface van de Cetelem-AlphaCredit app valt meteen op. Hij is intuïtief en eenvoudig, en daarom kan iedereen, ook als je geen digital native bent, de app moeiteloos gebruiken. De menu’s en informatie zijn duidelijk en overzichtelijk zodat je snel kan vinden wat je zoekt. 

 

  • Tweede voordeel: een eenvoudig kredietbeheer 

 

In de Cetelem-AlphaCredit app wordt het beheer van je kredieten kinderspel. Je kan er:

 

  • je lopende kredieten raadplegen: in de app vind je een overzicht van al je lopende kredieten met gedetailleerde informatie over elke lening, zoals uitstaand bedrag, rentevoet, volgende vervaldag … Heb je ook een Cetelem kaart? Dan kan je in de app ook al je transacties, rekeninguittreksels en de nulstellingdatum bekijken. Daarnaast kan je geld overschrijven naar je zichtrekening.

 

  • leningen simuleren en aanvragen: voordat je een nieuwe lening aangaat, kan je vanuit de app eerst online een simulatie maken. Kies het bedrag van de maandaflossing en de looptijd rekening houdend met je financiële situatie. Ziet de simulatie er goed uit? Dan kan je de lening meteen via de app aanvragen. Ook het downloaden en ondertekenen van je documenten verloopt snel en gemakkelijk via deze handige tool. 

 

  • je persoonsgegevens aanpassen: is je persoonlijke situatie veranderd? Wijzig je gegevens rechtstreeks in de app. 

 

  • Derde voordeel: opvolging en analyse van je uitgaven 

 

De Cetelem-AlphaCredit app helpt je niet alleen met je kredietbeheer maar ook met de opvolging en analyse van je uitgaven. Zo kan je bijvoorbeeld: 

 

  • uitgaven en aflossingen opvolgen: de app toont automatisch al je uitgaven, de bedragen die je al hebt terugbetaald en de maandaflossingen die je nog verschuldigd bent. Zo behoud je het overzicht en de controle over je uitgaven en kredieten. 

 

  • meldingen en notificaties ontvangen: de app laat je weten hoeveel maandaflossingen je nog te gaan hebt, wanneer je nulstellingsdatum is en op welke dag de volgende maandaflossing valt. 

 

Je eerste aanmelding is eenvoudig en veilig 

 

Meld je aan bij de Cetelem-AlphaCredit app om toegang te krijgen tot alle functies. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen: 

 

1. Download de app: ga naar de App Store of Google Play en download de Cetelem-AlphaCredit app op je smartphone. 

2. Maak een account aan: open de app en selecteer ‘account aanmaken’. Kies de optie ‘’ik ben klant van Cetelem - AlphaCredit’. Voer je persoonlijke gegevens in, zoals je rijksregisternummer en je telefoonnummer. 

3. Controleer je identiteit: om veiligheidsredenen is een verificatie van je identiteit vereist. Je ontvangt hiervoor een verificatiecode via sms. Voer deze code in in de app om je identiteit te bevestigen. 

4. Ga naar de demo: om de app optimaal te kunnen gebruiken, raden we je aan om eerst de demo te bekijken. Zo kan je de app alvast verkennen en vertrouwd raken met de verschillende functies. Ontdek de demo op Google Play of in de App Store

 

Dankzij deze eenvoudige en veilige stappen kan je snel en gemakkelijk voor de eerste keer bij de Cetelem-AlphaCredit app aanmelden. Zo beheer je je kredieten vanaf de eerste dag op de meest efficiënte manier. 

 

Ben je ook een tevreden gebruiker? 

 

Klanten die de Cetelem-AlphaCredit app al gebruiken, geven een score van maar liefst 4,8/5 voor gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie en gegevensbeveiliging. De vele positieve recensies tonen aan dat onze klanten erg tevreden zijn en een groot vertrouwen hebben in het beheer van hun kredieten dankzij de Cetelem-AlphaCredit app

 

Waarom wachten? Download nu de app

 

De Cetelem-AlphaCredit app biedt je een vereenvoudigd kredietbeheer en een gedetailleerd overzicht van al je uitgaven in alle veiligheid. Wil jij een beter overzicht van je leningen? En wil je tegelijk je uitgaven onder controle houden? Download dan de Cetelem-AlphaCredit app, jouw nieuwe financiële partner!

 

Terug naar boven