Skip to main content
Alles over kredieten

Wat is het saldo van een lening voor een vervroegde terugbetaling? Hoe ontvang je deze informatie? 

Image
Elodie
Digital Credit Specialist
Als je je lening volledig of gedeeltelijk vervroegd wil terugbetalen, is het belangrijk dat je dit saldo kent. We leggen je onderaan in dit artikel uit hoe je dit saldo bij Cetelem kan opvragen.

Het saldo van een lening voor een vervroegde terugbetaling is het totaalbedrag dat je voor een lening op een bepaald moment nog verschuldigd bent. Hiermee kan je de lening vervroegd afsluiten vóór de voorziene vervaldatum. Dit saldo omvat het verschuldigde uitstaande kapitaal, de niet-betaalde lopende interesten en eventuele kosten voor een vervroegde terugbetaling. Als je je lening volledig of gedeeltelijk vervroegd wil terugbetalen, is het belangrijk dat je dit saldo kent. We leggen je onderaan in dit artikel uit hoe je dit saldo bij Cetelem kan opvragen.

 

Hoe vraag je het saldo van je lening aan voor een vervroegde terugbetaling?

Om te weten hoeveel het saldo van je lening bedraagt, neem je contact op met je kredietinstelling. Je kan deze informatie gewoonlijk ontvangen via je persoonlijke klantenruimte, telefonisch of via de post.

Houd je kredietgegevens bij de hand, zoals je contract-, dossier- of klantennummer. Zo verloopt de aanvraag bij je kredietinstelling eens zo vlot!

 

Vraag snel en gemakkelijk het saldo van je lening op bij Cetelem

Cetelem doet er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij geven je altijd toegang tot informatie over je lening wanneer jij dit nodig hebt. Om het saldo van je lening 24 uur per dag te raadplegen, heb je twee opties: 

  1. Via de Cetelem-AlphaCredit app

Zoek ‘Cetelem-AlphaCredit’ in de App Store of de Play Store en download onze app op je smartphone. Houd je rijksregisternummer en je mobiele nummer bij de hand en volg de instructies.

Zodra je de app geïnstalleerd hebt, heb je toegang tot je lening. Je kan hier alle details van je krediet in real time raadplegen en nog veel meer! In de app kan je eventueel ook je persoonlijke gegevens aanpassen, een nieuw krediet aanvragen en hulp vragen als je een vraag over een van onze producten hebt. Redenen genoeg om de Cetelem-AlphaCredit app meteen te downloaden!

  1. Via de telefoon, 24 uur per dag

Andere optie: vraag het saldo van je lening rechtstreeks via de telefoon aan voor een vervroegde terugbetaling. Dat gaat heel simpel: bel gewoon naar het nummer 078 15 00 90, kies je taal en maak een keuze in het menu. Houd je contract- of dossiernummer van 12 cijfers bij de hand.

Om het saldo van je lening te weten, druk je eerst op optie 2, dan nog eens optie 2 en ten slotte optie 1. 

Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar. Zo staat Cetelem altijd voor je klaar! 

 

Andere documenten of informatie over je lening nodig? 

Je ontvangt ze snel en gemakkelijk: 

Terug naar boven